Skal du på Analysedagen 2022?

Om du skal på årets Analysedag torsdag 3. november vil du møte to av våre formidlingstrenere! Analysedagen er Strategi- og Analyseforeningens store bransjedag for læring, innsikt og inspirasjon. Men hva er vel all innsikt og data verdt uten at budskapet når frem? Det er nettopp derfor Helene og Jan er invitert.

Bedre Formidler avslutter hele konferansen hvor Jan Svaheim snakker om «Hemmeligheten bak en god formidler» og Helene Abrahamsen vil snakke om «Hvordan håndtere det uventede».

16:35 Hemmeligheten bak en god formidler – Jan Svaheim, Formidlingstrener i Bedre Formidler og eventprodusent.

Du har hørt det før – ord forandrer verden. Gode formidlere blir lyttet til og trodd på, og nettopp derfor har dine ord og måten disse blir formidlet på store konsekvenser for din bedrift og din fremtid. Hvordan ville din verden se ut om dine ideer og ditt budskap får den absolutt beste sjansen til å overleve? Hva er da det aller viktigste du kan gjøre som formidler? Den store hemmeligheten bak en god formidler vil garantert overraske mange.

Jan Svaheim er en av Norges mest ettertraktede formidlingstrenere og en profil i kommunikasjonsbyrået Bedre Formidler. Fra scenen eller foran kamera holder han inspirerende foredrag, og bak kamera leder han live-, stream- og hybridproduksjoner som løfter frem andre formidlere.

17:00 Hvordan håndtere det uventede? – Helene Abrahamsen , psykolog og improvisatør.

Hver dag skjer det uventede ting vi ikke kan forutse – ting vi ikke har kontroll over. Det å stå stødig når det uventede skjer er en nyttig egenskap, både som formidler, arbeidstaker og privatperson. I dette engasjerende foredraget tar Helene for seg de psykologiske mekanismene som kan oppstå når vi står overfor noe uventet og hva vi kan gjøre for å bli bedre til å håndtere det.

Helene Abrahamsen er psykolog med flere års erfaring fra både spesialisthelsetjenesten og det private. I tillegg er hun medlem av ensemblet til Det Andre Teatret – Norges eneste teater som baserer seg på improvisasjon. Hun er formidlingstrener i Bedre Formidler og brenner for å hjelpe andre med å bli tryggere i egen rolle.

Håper vi ser deg!

Her kan du melde deg på:

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev