Du lykkes egentlig aldri alene

TV hitten «Kompani Lauritzen» sesong nummer 2 er nå over etter gårsdagens finale. Om du ikke kjenner til TV konseptet er formålet enkelt: “Bli den beste versjonen av deg selv gjennom militær pregede individuelle og team baserte øvelser.” Er du en av de 1,5 millioner seere som benket seg foran TVn i går, fikk du trolig med deg at Carl Martin Eggesbø gikk seirene ut som vinner.

Han var den beste, han lykkes og han stakk av med seieren. Men, beviset på at han faktisk hadde blitt den beste versjonen av seg selv, lå i hans avsluttende ord.

“Det å vinne er selvfølgelig en glede og en stor stolthet, og det synes jeg er fantastisk, men det er nok ikke like viktig for meg nå som det var da jeg kom hit. Det jeg sitter igjen med er egentlig ikke dette sverdet, men vennskapet og de sterke båndene jeg har knyttet mens jeg har vært her”. Så avslutter han med: Det er ubetalelig, rett og slett”.

Som presentatør har du de du sparrer med på tekst og idé. Du har de som støtter deg og sier “det går bra”. Du har de som hjelper deg med teknikken for å vise din Powerpoint. Og ikke minst, du har de som applauderer og kritiserer din presentasjon, det du formidler. Husk, du trenger alle, for du lykkes egentlig aldri alene..

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev