Eirik Norman Hansen

Foredragsholder Konferansier Formidlingstrener

Eirik Norman Hansen er futurist, teknologioptimist, og en av Norges mest etterspurte formidlere. Han har et øye for samfunnstrender og hjelper bedrifter i inn- og utland med å vokse og tilpasse seg den digitale verden. Han er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for mennesker, organisasjoner og samfunn, og hvordan utviklingen vil påvirke nettopp din bransje. Han snakker også om «Metaverset, en fantastisk mulighet eller bare fantasi?», hva er det egentlig og hva er det ikke? Få oversikt og innblikk i hva dette kan betyr for både oss, bedriftene våre og samfunnet.

I 2018 ble Eirik kåret til årets foredragsholder av Talerlisten og har senere oppnådd flere nominasjoner. Eirik har også vunnet INMAs “8 minutes konferanse” 3 ganger og blitt nominert som årets taler av ANFO en rekke ganger. Han er en av Norges desidert mest ettertraktede foredragsholdere og konferansierer, og i 2019 holdt han også sin første TEDx talk. Eirik er kjent for sine engasjerende foredrag om fremtiden, arbeidsliv, teknologi og digitalisering, krydret med fersk innsikt og ny inspirasjon. Alle foredrag tilpasses og skreddersys din samling.

Han har lang erfaring som konferansier, både fysisk og digitalt, og håndterer programleder-rollen og store forsamlinger med glans.

Som formidlingstrener er Eirik spesielt opptatt av engasjement. Gjennom foredrag fylt av engasjement og lidenskap vil han garantert inspirere. Som foredragsholder er målet hans alltid å inspirere og pirre nysgjerrigheten til så mange som mulig i mitt publikum. 

Les intervju med Eirik

FOREDRAG MED EIRIK NORMAN HANSEN

Ønsker du et foredrag med flere av profilene i Bedre Formidler? Da bestiller du Superpakka med Eirik og én eller flere av ekspertene. Vi setter sammen en pakke over én eller flere dager som garantert endrer måten du og kollegene dine jobber og formidler budskap på.

Foredragene kan kombineres med workshops, coaching og mentoring. Dette er en vitaminbombe som er 100 % skreddersydd for bedriften og medarbeiderne dine.

Aldri før har vi kunne gjøre så mye som det vi kan akkurat nå. Utviklingen rundt oss kan være vanskelig å følge med på, men hva betyr det for oss mennesker, våre organisasjoner og samfunnet vårt. De store teknologiske trendene bare fortsetter å vokse og bli mer og mer tilgjengelige. 

Gjennom et spennende, inspirerende og morsomt foredrag som er tilpasset din organisasjon, din bransje og/eller profesjon vil jeg at du skal se hvor fantastisk mange muligheter vi har. Vi trenger å begripe og forstå for å komme oss videre på riktg måte, vi må tenke forbi det åpenbare!

Det å formidle er en kunst vi kan bli bedre på. Gjennom mange års erfaring deler jeg mine tips og råd om hvordan man kan bli en bedre formidler. Tør å fortelle en historie, våg å by på deg selv og fokuser på det som er viktig i det du skal formidle!

WORKSHOPS MED EIRIK NORMAN HANSEN

En workshop for grupper hvor vi fokuserer på hvordan vi kan løfte foredraget for å skape mer engasjement. Gjennom en eller to gruppesamlinger blir det inspirasjon og tips og triks. Sammen jobber vi med WOW-titler, struktur og ikke minst tips og råd til forberedelser og øving. Etter fellessamling(en) gjennomføres “en til en” møter på en time med alle deltagerene. 

Innhold:

Inspirasjon, tips og råd.

Hvordan skape en tittel som inspirerer.

Enkel struktur er ofte det beste.

Hvordan forberede deg.

En-til-en sesjoner.

PERSONLIG COACHING

Skal du holde foredrag på en konferanse og ønsker å gjøre det så bra som overhodet mulig? Sammen med meg går vi gjennom 4 steg for å forberede deg til den store dagen. 

Presentasjon og historien.

Gjennomgang av foredraget og regi.

Gjennomgang med feedback.

Generalprøve med publikum og evt. film.

Vurderinger

Vi har brukt Eirik både som coach og konferansier til vårt digitale arrangement ISYtalks. Eirik har en unik evne til å se hver enkelts bidrag, forsterke det gode, men også utfordre slik at de blir bedre. Han er teknisk og faglig oppdatert og kaster seg gjerne ut i faglige diskusjoner med iver og glød. Hans engasjement smitter, smilet sitter løst og han skaper god stemning omkring seg. Vi er svært fornøyde med Eirik og anbefaler han gjerne!

Camilla Fuglesang Eide

Norconsult Informasjonssystemer AS

Legg igjen en vurdering

5 stjerner

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev