Ida Holo

Psykologspesialist Foredragsholder Formidlingstrener

«Jeg vil så gjerne like å snakke foran andre!», er noe mange forteller. De savner å kjenne seg trygg når de skal ta ordet. Mange føler at de ikke får brukt hele sitt repertoar, eller får fram budskapet slik de ønsker, når de skal formidle til andre. 

Det som ofte stopper oss fra å skinne på scenen, er mangel på trygghet. Nervøsitet kan hemme tilstedeværelsen i øyeblikket. Det kan også gjøre at vi blir mer opptatt av vår egen tilstand der og da, enn det vi skal formidle ut. 

Ida Holo er psykologspesialist, og gründer og medeier i Angstklinikken, en psykologklinikk spesialisert på behandling av angst og stressrelaterte plager. Ida har lang erfaring med å hjelpe mennesker bli kvitt sine frykter.

Ida har verktøyene som skal til for at du kan stå tryggere i deg selv når du skal ta ordet, og få bukt med nervøsiteten. Hvis du trener på riktig måte, kan du endelig begynne å like å formidle!

Les intervju med Ida

FOREDRAG MED IDA HOLO

Hva er egentlig frykt? Hva sier hjerneforskning om hva som skjer i oss når vi møter det vi frykter, og hvordan kan vi trene oss til å bli mindre redd for noe?

I dette foredraget får du vite hvordan og hvorfor modige valg gjør deg emosjonelt og mentalt sterkere. Det handler ikke bare om å øve seg på å møte sin frykt- hvis du skal bli trygg, ligger hemmeligheten i å øve på riktig måte. 

Dette foredraget inspirerer deg til å ville utfordre deg selv, og gir deg konkrete råd om hvor du skal begynne og hvordan du kan trene deg tryggere.

Tenk om du har forholdt deg til stress på “feil” måte hele livet? 

Forskning viser at måten vi tenker om stress og arbeidspress på, har alt å si for hvordan det påvirker oss, både fysisk og psykisk. Det er mulig å finne gode måter å håndtere travle hverdager og fulle to-do-lister på. Stikkordene er å styrke dine psykologiske muskler, bruke tiden smart og ikke legge energien din i det du ikke får endret. Etter dette foredraget har du fått gode verktøy som hjelper deg til en mer bærekraftig måte å leve på.

Forskning viser at grupper med høy grad av psykologisk trygghet er utholdende, kreative og effektive. I tillegg er det et sted der man trives.  

Vi mennesker går imidlertid i typiske feller når vi skal samarbeide. Her får du vite hva som ofte skaper krøll på tråden, og hvilke vanlige fallgruver vi går i når vi snakker og jobber sammen. Finn ut hvordan dere kan unngå disse, og hva dere kan gjøre i stedet. Gjennom gjenkjennbare eksempler, hjerne- og følelsesforskning får dere vite hvilke grep dere kan ta for å bli en arbeidsplass der dere trives sammen, samtidig som dere tør å si fra om det dere er uenige om. 

Trygghet handler nemlig ikke bare om god stemning, men også om at det er lov å si sin mening og sette grenser.

WORKSHOP MED IDA HOLO

Her jobber dere sammen med å bli tryggere til å presentere muntlig. 

Først får dere spennende kunnskap om hva som skjer i oss mennesker når vi snakker foran andre, deretter læres dere opp i hvilke grep dere kan ta for å bli stadig tryggere.

Deretter får dere individuelle og gruppebaserte oppgaver, som på ufarlig vis gjør dere bevisst deres egne mønstre og gir dere kunnskap om hvordan det kan være lurt å trene for å komme frem med ditt budskap. 

Her lærer dere konkrete øvelser som gjør at dere kan bli tryggere, tydeligere og mer forståelige formidlere, der dere virkelig kommer frem med deres budskap. 

PERSONLIG COACHING MED IDA HOLO

Ida tilbyr  en-til-en coaching der du får større bevissthet rundt hva som skjer i deg når du blir nervøs, slik at du kan forholde deg til dette på en ny måte.

Du får verktøyene du trenger for å bli en trygg formidler, skreddersydd dine behov. Gjennom trening med riktig teknikk vil du kunne oppleve mestring og en stadig større selvtillit når du formidler.

Ida har fokus på:

  • Bevissthet rundt egne mønstre.
  • Hva skal du fokusere på (og hva skal du overse) når du blir nervøs.
  • Hvilke verktøy du har lært tidligere som du bare kan skrote.
  • Hvordan trene med riktig teknikk, slik at du

Vurderinger

Ida Holo holdt foredrag for vår tjeneste om engstelse hos barn og unge. Det var et svært engasjerende foredrag, med relevante og praktiske tilnærminger som man kunne ta med seg rett «hjem». Temaet ble presentert med solid faglig forankring, samtidig som det var spennende og aktuelle vinklinger. Som tilhører ble man både inspirert og «sett». Hun presenterer med dedikasjon, klokskap og positiv gnist. Jeg kan på det varmeste anbefale Ida Holo som formidler og foredragsholder!

Mariann Kvalø Rones

Drammen kommune, helsefremmende tjenester 0-100

Legg igjen en vurdering

5 stjerner

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev