Jan Svaheim

Jan Svaheim

Produsent Formidlingstrener Foredragsholder

Oppdag Jans unike tilnærming til formidling, hvor han mestrer både scene og skjerm! Jan er ikke bare en inspirerende foredragsholder; han er også en ekspert i å lede live-, stream-, og hybridproduksjoner. Med hans ledelse blir andre talenter løftet frem og får skinne.

Som formidlingstrener, går Jan dypt inn i prosessen for å hjelpe hver enkelt deltaker å finne og fremheve sitt ekte, autentiske jeg. Han insisterer på at veien til å bli en bedre formidler starter innenfra: «Reisen til å bli en bedre formidler går innover, ikke utover. Å VÆRE er faktisk viktigere enn å LÆRE.»

Jans energi og engasjement – eller «engasji», som det gjerne beskrives – gjør ham til en magnetisk personlighet. Hans akademiske bakgrunn, blandet med praktisk erfaring, gjør ham til en uvurderlig ressurs for ledere og fagfolk i næringslivet som streber etter å bli den beste versjonen av seg selv som formidler.

Les intervju med Jan

Artikkel – les hva Jan sier om «presentasjonsteknikk»

FOREDRAG MED JAN SVAHEIM

Ønsker du et foredrag med flere av profilene i Bedre Formidler? Da bestiller du Superpakka med Jan og én eller flere av ekspertene. Vi setter sammen en pakke over én eller flere dager som garantert endrer måten du og kollegene dine jobber og formidler budskap på.

Foredragene kan kombineres med workshops, coaching og mentoring. Dette er en vitaminbombe som er 100 % skreddersydd for bedriften og medarbeiderne dine.

Til inspirasjon og læring – Foredraget for deg som ønsker at ditt team eller ansatte skal lykkes med kreativitet, ideer og budskap. Ikke la de gode ideene forsvinne!

I dette foredraget får du både inspirasjon og praktiske verktøy kommunikasjonsverktøy. Foredraget vinkles etter ønske inn mot presentasjon, scene eller kamera.

Hva kan vi lære av de beste formidlerne som vi kan bruke i vår hverdag?

Hvordan formidle så budskapet og ideene sitter igjen hos mottaker?

Hva kan vi gjøre for å bli tryggere på oss selv og ikke minst takle nervøsitet?

Hva 99% har som uvane når de skal muntlig formidle, og hvordan gjøre noe med det?

Hvordan skaper du troverdighet så lytterne ønsker å ta til seg ideene?

KURS MED JAN SVAHEIM

Workshopen for deg som ønsker å bli en tryggere og bedre formidler fra scene og når du presenterer.

Ønsker du å nå frem med ditt budskap og ideer?

Ønsker du at folk lytter mer til deg når du presenterer eller snakker?

Ønsker du å finne dine personlig styrker som formidler?

Forskning viser at de som er gode til å snakke foran andre får flere muligheter, mer lønn og blir naturlig mer sett, hørt og lyttet til. «Noen er naturlig gode til å formidle, men det er overhodet ingen medfødt superkraft», sier Jan Svaheim. Nøkkelen ligger i å kunne teknikkene, ha tro på deg selv og være tro mot egen stil.

Dette er kurset for deg som vil ha større innsikt i deg selv som formidler og de aller viktigste prinsippene innen formidling, tale og presentasjon. Etter endt kurs vil du ha fylt opp verktøykassen med relevante verktøy som du umiddelbart kan ta i bruk i din hverdag og øke din påvirkningskraft.

Du vil lære hva de proffe gjør, hva de ikke gjør og ikke minst hva som fungerer for deg. Gjennom øvelser, diskusjon og tilbakemeldinger er dette et interaktivt kurs du sent vil glemme

Kurset inneholder blant annet:

Innsikt i verktøyet SNAKKMETODEN™ – Hvordan bygge budskapet ditt så du treffer hver gang?

Hvordan bygge opp argumentasjon for å få frem din idé, budskap eller poeng.

Hvordan finne din egen stil som formidler – ingen er like!

Å bruke historier – 3 teknikker og hvordan enkelt bruke historiefortelling som verktøy.

Språklige og visuelle bilder i presentasjon – hva er do’s and dont’s.

Hvordan best skape forbindelse mellom deg og ditt publikum.

Engasjement – Hvordan engasjere ditt publikum, fysisk eller digitalt?

Workshopen for deg som ønsker å bli bedre til å presentere på kamera. For å bli bedre på kamera hjelper det ikke bare å vite hva som fungerer og ikke fungerer. Du må også kjenne og øve på forskjellene mellom formidling i fysiske rom og på kamera. Her får du relevante eksempler og gjennom teori og øvelser utforsker vi og tydeliggjør forskjellene.

Workshopen passer perfekt for ledergrupper eller mindre team. Antall deltakere kan utvides med flere instruktører.

Passer for deg som:

Innsikt i hva big data forskning sier en Bedre Formidler er og gjør.

Hvordan kontrollere din egen nervøsitet med konkrete verktøy.

Hva fungerer på kamera og hva fungerer ikke.

Hvordan nå frem med mitt budskap.

«Hva skal jeg si?» er det mest stilte spørsmålet når vi mennesker får en oppgave om å presentere noe. Som oftest er det spørsmålet vi stiller oss selv, og ikke til andre. Den største feilen de fleste gjør, er å begynne med å lage en Powerpoint eller Keynote som første steg. Dette er å starte i feil ende. Løsningen ligger i en bevisst prosess som du vil lære i workshopen «hva skal jeg si?». I tillegg vil du få innsikt i hvordan bruke historier og på riktig måte bruke visuelle hjelpemidler som Powerpoint eller Keynote.

Workshopen passer perfekt for ledergrupper eller mindre, eller deler av team. Antall deltakere kan utvides med flere instruktører.

Kurset inneholder blant annet:

Hele verktøyet SNAKKMETODEN™ – Hvordan bygge budskapet ditt så du treffer hver gang?

Å bruke historier bevisst – 3 teknikker og hvordan enkelt bruke historiefortelling som verktøy.

Språklige og visuelle bilder i presentasjon – hva er do’s and dont’s.

Vurderinger

Et av de beste foredragene jeg noensinne har sett. Nå så jeg digitalt, men aldri har 45 minutter gått så fort. Fantastisk formidlingsevne og foredraget hadde perfekt miks av alt. Og jeg sitter igjen med gode tips og ny innsikt rundt dette med å formidle. Takk.

Publikum

Markedsføringsforeningen

«DU er presentasjonen!» Jan demonstrerte på mesterlig vis hvordan vi som rådgivere ikke bare skal få et viktig budskap ut, men også inn. Vi har blitt ledet trygt igjennom en rekke metoder og strukturer for å overføre kunnskap, og motivere kundene våre. Gjennom et ektefølt engasjement, høy kompetanse og evne til å tilpasse seg sitt publikum, har Jan beredt grunnen for at vi nå kan etablere gode formidlingsprinsipper hos oss.

Vi brenner for et inkluderende arbeidsliv, og Jan har bidratt til at vi på nye måter kan tenne IA-gnisten hos virksomhetene vi møter!

Mari-Anne Hjort Waage

Rådgiver, NAV Arbeidslivssenter Vest-Viken 

Jan kombinerer energi og faglig tyngde på en måte som gjør det umulig å ikke la seg engasjere og lære noe. Dette er edutainment på høyt nivå.

Christian H. Rafn

Med-arrangør av HMS-tinget

Jan leverer med solid erfaring, troverdighet og mange gode eksempler. Han skaper en trygg atmosfære med fokus på utvikling og forbedring for alle deltagere. Anbefaler dette kurset på det varmeste.

Lars Strøm Prestvik

Utlånsdirektør Kommunalbanken

Jan har de to siste årene gjesteforelest for bachelorstudenter ved Westerdals/Høyskolen Kristiania. Han bergtar elevene med sin formidlingsevne og kunnskap om historiefortelling. Jan evner på en utmerket måte å «live as he preech» – Å formidle viktig og relevant budskap med gode historier, relevante eksempler og engasjering av publikum. Jeg kan på det varmeste anbefale Jan, både som fagperson og foredragsholder.

Marte B. Zierfuss

Westerdahls / Høyskolen Kristiania

Anbefales! Om målet er å lykkes med dine ideer og budskap, så har du kommet til rett sted. Toppscore av deltakerne!

Ola Hobber Nielsen

Arrangør av Datox

Det var helt supert. Føltes som 10 min, helt utrolig. Det var veldig relevant og engasjerende. Tusen takk.

Publikum

Foredraget «Hemmeligheten bak en god formidler»

Could not imagine that it was so much fun to go outside my comfort zone.

Participant One day workshop

«The secret behind a great communicator»

Great instructor, can highly recommend Jan and the workshop for anyone who is interested to become a better speaker!

Participant One day workshop

«The secret behind a great communicator»

He left us all with new inspiration and more confidence in our abilities.

Participant One day workshop

«The secret behind a great communicator»

Dette har vært ekstremt inspirerende og lærerikt! Jan skaper en forbindelse med deltakerne som gjør at de tar store steg på kort tid. Formidling er en kjernekompetanse for våre konsulenter, og vi ønsker alle at våre ideer skal stå frem på best mulig måte og bli forstått. Som Jan sier: et budskap skal ikke ut – det skal inn.

Jørgen Longva

Director Competencies and Practices, Experis

Etter 1 dag med Jan har jeg et helt nytt syn på formidling, og jeg føler nivået mitt ble hevet flere hakk i løpet av dagen. Anbefales virkelig!

Workshop en dag – Hemmeligheten bak en god formidler

Deltaker fra Lyse Energi

Legg igjen en vurdering

5 stjerner

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev