Mads Hadler

Komiker Formidlingstrener Edutainer

Mads Hadler er morsom. Han er standupkomiker og fast inventar på Latter, Aker Brygge. I tillegg er han  en av landets mest etterspurte på skjult teater. Det er faktisk sånn han har blitt foredragsholder; gjennom å holde foredrag uten innhold, kun med form og humor. Og allikevel score maksimalt på faglig relevans. 

Så da er det kanskje det god formidling handler om da; ikke nødvendigvis hva vi sier, men hvordan vi sier det. Og kanskje ha med litt humor i miksen for å underholde, skape engasjement og bygge kultur? 

Men kan dette læres? 

Ja det kan det, men det er også viktig å huske på at dette er et håndverk. Det krever øving. Noen tar det intuitivt, noen trenger lengre tid. Men alle får til noe.

FOREDRAG MED MADS HADLER

Ønsker du et foredrag med flere av profilene i Bedre Formidler? Da bestiller du Superpakka med Mads og én eller flere av ekspertene. Vi setter sammen en pakke over én eller flere dager som garantert endrer måten du og kollegene dine jobber og formidler budskap på.

Foredragene kan kombineres med workshops, coaching og mentoring. Dette er en vitaminbombe som er 100 % skreddersydd for bedriften og medarbeiderne dine.

Et humorforedrag om å ikke prøve å være morsom. De fleste som går opp foran et publikum og prøver å være morsomme vil feile. Det handler ikke om å være morsom, men om å ha det gøy med det du har forberedt. Det er din energi som smitter over på publikum. Foredraget gir deg både verktøyene til hvordan skrive og tenke morsomt, og tipsene du trenger for å ha det gøy foran et publikum og å finne mer humor i livet generelt.

Dette er et edutainmentforedrag med en god blanding av konkrete verktøy og humor i eksempler og i leveransen, og kan fint være «det underholdende bidraget» på konferansen eller en del av det faglige.

FORMIDLINGSTRENING MED MADS HADLER

Mads tilbyr en-til-en coaching både digitalt eller ansikt til ansikt. Som en-til-en formidlingstrener er Mads opptatt av deg som utgangspunkt og å finne din unike stil som formidler. Sammen finner dere ut hva ditt mål er, hva du ønsker hjelp med og hvordan du foretrekker å bli ledet dit. Mads er god på å tilpasse seg og ikke redd for å være direkte eller utfordre deg om det er det som trengs. 

Dette er et tilbud som passer helt fra deg som gjerne skulle ønske du turte å formidle på din måte, til deg som er profesjonell og bare ønsker en oversikt over egen utstrekking eller finpussing av verktøy.

Vurderinger

Du vil elske Mads! Mads er varm og veldig morsom. På samme tid er han kompetent og full av innsikt. Av Mads jeg har fått konkrete råd, faginnsikt, og formidlingsgrep som har åpnet en ny verden av formidling for meg. Og, jeg har blitt bedre på å formidle, takket være Mads! Han har evne til å sette seg inn i din situasjon, som en god menneskekjenner, og skreddersy et opplegg som både tar vare på deg og bygger deg opp til å bli en mer levende, trygg og kompetent formidler!

Ukjent

Firma / Organisasjon

Legg igjen en vurdering

5 stjerner

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev