Velkommen til mer enn et frokostmøte!

Fire ganger i året inviterer vi til det som vi ønsker skal være mer enn et frokostmøte. I tillegg til å være et sted hvor du kan nyte en kaffekopp og franske bakevarer, skal dette også bygge nettverk og utvikle dine formidlingsevner.

🚀 Hva kan du forvente? Vi starter alltid dagen med uformell nettverksbygging fra kl. 08.00. Deretter, fra 08.30 til 09.30, dykker vi inn i engasjerende og innsiktsfulle foredrag fra scenen. Dette er vår arena hvor vi alltid deler kunnskap og alltid prøver ut nye ting! Vi avslutter med ytterligere mingling og nettverksbygging frem til kl. 10.00.

👥 En spesiell invitasjon til våre konkurrenter: Vi setter pris på ethvert bidrag til formidlingsfeltet og ønsker dere velkommen til å delta for å lære av våre formidlingstrenere. Vi ber dere vennligst om å ikke bruke dette arrangementet til egen promotering eller distribuere markedsføringsmateriell.

💡 Ditt neste steg: Meld deg på neste frokostmøte. Plassene fylles raskt, og vi vil ikke at du skal gå glipp av denne unike muligheten til å lære, dele og vokse. Ta gjerne med en kollega eller to som også kan dra nytte av denne opplevelsen.

Vi er dedikerte til å tilby topp formidlingstrening og ser frem til å ønske deg velkommen. La oss sammen gjøre dette til mer enn et møte – la oss gjøre det til en opplevelse!

Neste frokostmøte: 28. august 2024

Epicenter, Oslo

Lær av to av Norges beste: Slik mestrer du skriftlig og muntlig formidling 

Hvordan kommuniserer du skriftlig som bedrift eller virksomhet? Hva er det som gjør at noen tekster blir lest, og andre ikke? Hvordan kan vi bli tydeligere i vår kommunikasjon, og faktisk få folk til å ville lytte til det du sier?

Bli med på frokost og faglig påfyll 28. august for å få svar på disse spørsmålene. Dette er din invitasjon til å få konkrete råd og påfyll dedikert til deg som er leder og formidler, og som ønsker å utvikle deg til å bli bedre til å formidle ditt budskap fra scenen, i møterommet eller digitalt. 

🌟 Høydepunkter:

  • Christine Calvert – «Skriv godt, bli forstått» 
    Norges eneste tekstdoktor deler noen av sine beste tips og eksempler. Lær hva som skal til for å bruke et klarere og tydeligere språk, slik at alle forstår. Vil du få tilbakemelding på din nettside? Christine kommer denne dagen til å bruke et tekst-eksempel fra nettsiden til en virksomhet i salen. Send et vink til sarah@bedreformidler.no, og bli med i trekningen om å få nyttige og konkrete råd fra scenen.
  • Hemmelig formidlingstrener – «30 år i bransjen, hva har jeg lært om formidling?»
    Bedre Formidler har fått en ny stjerne på laget. Dette er en person mange ser opp til. Vedkommende har holdt på med formidling lengre enn de fleste, og er fortsatt en av Norges mest bookede foredragsholdere. Hva har denne personen lært om å stå på scenen og nå ut til publikum? Hvordan gjør man det og hvordan holder man seg aktuell, år etter år? Dette vil du ikke gå glipp av.

  • Helene Abrahamsen er dagens vert.


⏰ Program: Vi skal være på Epicenter i Oslo sentrum, Edvard Storms gate 2. Start dagen med nettverksbygging fra kl. 08.00, før vi dykker inn i engasjerende foredrag fra 08.30 til 09.30. Avslutt med mer mingling og nye kontakter til kl. 10.00.

🚀 Hvorfor delta? Dette er ikke bare et frokostmøte, men et samspill av inspirasjon, læring og nettverksbygging. Her får du mulighet til å møte masse spennende mennesker, i tillegg til Norges ledende formidlingstrenere. 

Vi ser frem til å se deg der!

Spørsmål? Kontakt oss her

hei@bedreformidler.no

934 27 938

Reistadjordet 41, Asker

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev