Frokostmøter

Velkommen til mer enn et frokostmøte!

Fire ganger i året inviterer vi til hva vi ønsker skal være mer enn et frokostmøte – i tillegg til å være et sted hvor du kan nyte en kaffekopp og franske bakevarer, skal dette også bygger nettverk og utvikler dine formidlingsevner.

🚀 Hva kan du forvente? Vi starter alltid dagen med uformell nettverksbygging fra kl. 08.00. Deretter, fra 08.30 til 09.30, dykker vi inn i engasjerende og innsiktsfulle foredrag fra scenen. Dette er vår arena hvor vi alltid deler kunnskap og alltid prøver ut nye ting! Vi avslutter med ytterligere mingling og nettverksbygging frem til kl. 10.00.

👥 En spesiell invitasjon til våre konkurrenter: Vi setter pris på ethvert bidrag til formidlingsfeltet og ønsker dere velkommen til å delta. Vi ber dere vennligst om å ikke bruke dette arrangementet til egen promotering eller distribuere markedsføringsmateriell.

💡 Ditt neste steg: Meld deg på neste frokostmøte. Plassene fylles raskt, og vi vil ikke at du skal gå glipp av denne unike muligheten til å lære, dele og vokse. Ta gjerne med en kollega eller to som også kan dra nytte av denne opplevelsen.

Vi er dedikerte til å tilby topp formidlingstrening og ser frem til å ønske deg velkommen. La oss sammen gjøre dette til mer enn et møte – la oss gjøre det til en opplevelse!

Neste frokostmøte

28. august – Epicenter, Oslo

Vi er allerede i gang med å planlegge neste frokostmøte. Selv om detaljene ennå ikke er fastlagt, kan vi garantere at det vil tilby deg enestående verdi!

Vi ser frem til å se deg der!

Spørsmål? Kontakt oss her

hei@bedreformidler.no

934 27 938

Reistadjordet 41, Asker

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev