«Hva er det viktigste inntrykket du sitter igjen med?»

Svaret jeg fikk overrasket.

I uken som var hadde jeg med en av de jeg coacher i studio. Hun observerte, mens jeg forberedte talerne, paneldeltakere og teknikerne til en 90 minutter sending. En god blanding av amatører og proffe gjorde seg klare for å gi sitt uforglemmelige inntrykk.

Etter sending spurte jeg henne om det viktigste inntrykket hun satt igjen med. Jeg forventet et svar basert på alt vi har gått gjennom av prosesser, teknikker og verktøy, men det fikk jeg ikke. «Menneskene» svarte hun. «Hva?», sa jeg. «Det er mennesker som skal snakke, mennesker som skal lytte og mennesker bak kameraene».

Hun pirket borti en av grunnfilosofiene i Bedre Formidler – Du, ditt behov og situasjon er unik. Nettopp derfor hører du sjeldent ordet «presentasjonsteknikk» fra oss i Bedre Formidler. Årsaken er at det fort kan oppfattes, at det å pugge teknikkene er stien til toppen (og at alle skal gå samme sti). Din vei er din vei, og den er unik.

Akkurat nå har du minimum 10 punkter du kan bli bedre på. Noen av de er uvesentlige, andre viktige og noen få vil ta deg til neste nivå. En god coach vil kunne prioritere og guide deg, akkurat der du er nå.

Ser frem til å møte deg på din reise.

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev