Foredraget «Nå skal vi møtes»

Et engasjerende duoforedrag om muntlig formidling i 2021 – Leveres av formidlingstrener Jan Svaheim og psykologspesialist Ida Holo

Slett ikke alle gleder seg til å møtes fysisk igjen og mange forbinder fysiske møter med noe skummelt og angstfylt. Hva skjer med oss når vi skal ut i verden igjen og bort fra den trygge skjermen på hjemmekontor?

Psykologspesialt Ida Holo og formidlingstrener Jan Svaheim tilbyr et inspirerende foredrag om nettopp det å bli trygg på seg selv, gripe ordet, engasjere og utveksle ideer med glede og lave skuldre. Her får du konkrete verktøy som umiddelbart kan benyttes i både i planlagte og uplanlagte situasjoner som oppstår hver dag. Vårt mål er at du skal glede deg til neste presentasjon, introduksjon av kollega eller stille spørsmål i allmøte.

Dette er foredraget for team og bedrifter som ønsker å lykkes med muntlig formidling og mellommenneskelig kommunikasjon. Foredraget passer utmerket for hele bedriften, ledergrupper eller avdelinger som salg, markedsføring, administrasjon, HR eller med kommunikasjon.

Passer for deg som:

  • Ønsker å bli tryggere på deg selv og din evne til å snakke foran andre
  • Ønsker å forstå den og de du snakker med så du enklere kan tilpasse hva og hvordan du formidler.
  • Vil bli dyktigere på engasjere de rundt deg
  • Ønsker å bli bedre til å nå frem med dine ideer og budskap
  • Søker konkrete verktøy til hvordan bli en bedre formidler og lytter
  • Vil ha verktøy for både å forstå og takle egen nervøsitet og frykt

Om foredragsholderne:

Jan Svaheim er formidlingstrener, produsent og foredragsholder. Han trener til daglig toppledere, ledere og ansatte i å mestre faget muntlig formidling i formatet “The New Normal” hvor du må forholde deg til det digifysiske. 

“Det viktigste er å finne frem til den beste formidler utgaven av deg selv, ikke stå og gå likt som alle andre, sier Svaheim. 

Ida Holo er psykologspesialist og foredragsholder med stress og angst som ekspertområde. Hun er gründer og eier av Angstklinikken, der hun daglig hjelper mennesker til å bli trygg utenfor sin komfortsone og øke sin selvtillit.

“Øving må til for å skape endring, men nøkkelen ligger i å øve på riktig måte”, sier Holo. 

Kontakt oss her

  • post@bedreformidler.no
  • 934 27 938
  • Reistadjordet 41, Asker

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev