NCC Norge inngår avtale med Bedre Formidler

NCC tar formidling til nye høyder!

Det er en glede å meddele at vi har inngått en 2-års avtale med NCC Norge, et av Norges mest fremtredende bygg- og anleggsselskaper. NCC ønsker å satse på formidling som kjernekompetanse og vi har skreddersydd et komplett kompetanseprogram tilgjengelig for alle i bedriften.

“Vi ser virkelig frem til å se hvordan denne investeringen i medarbeidernes og lederes formidlingsevner vil styrke relasjoner internt i NCC, samt med våre kunder og samarbeidspartnere”, sier Mari Wæraas, kommunikasjonsrådgiver i NCC Norge. 

“Dette gleder vi oss til å levere”, sier Jan Svaheim, leder og formidlingstrener i Bedre Formidler. “Vi leverer allerede foredrag og kurs i både små og store formater, men det å levere et to-års skreddersydd kompetanseprogram hvor vi som team stiller med alle våre trenere, er virkelig next level! 

Dette samarbeidet speiler i høyeste grad vår visjon: Fremragende kommunikasjon er en essensiell ferdighet for fremtiden. Vi gleder oss til å være en del av NCCs reise mot å bygge et enda sterkere og tryggere team gjennom formidlingstrening.

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev