No is a dirty word

Lars sa «JA» når han egentlig ville si «NEI». Det ble et avgjørende øyeblikk i hans karriere.

Hvordan er det med deg? Lei av julemat og godteri allerede? Tanker om nytt år, karrieremål og ambisjoner melder seg nå hos mange. Kanskje nettopp 2021 blir året din karriere virkelig skyter fart.

Høst 2019 ble Lars spurt om å fortelle om hva han jobbet med. Foran 200 medkollegaer i 15 minutter skulle han informere, engasjere og underholde. Det knøt seg i magen, men han sa «JA». Han brukte hele 1000 minutter (!) på å forberede 15 minutter. Han jobbet intenst med vinkling, historier og kreative løsninger. Så kom dagen.

Applaus og latter fylte salen fra start til slutt. Det gikk så bra at han dristet seg til å avslutte med å dra frem en ny arbeidskontrakt med forslag om lønnsforhøyelse. Hele ledelsen satt nemlig på bakerste rad. Alt ble selvfølgelig gjort med glimt i øyet.

Ingen leder signerte på ny kontrakt den dagen, men Lars ble lagt merke til, og det av alle. Han skilte seg klart ut fra de 20 andre på scenen den dagen. To måneder seinere ble Lars tilbudt ny stilling i selskapet. Ny kontrakt og ny lønn.

Ta enhver mulighet til å formidle for det det er, nemlig en MULIGHET.

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev