Eirik N. Hansen

Foredragsholder, konferansier & formidlingstrener

#engasjement

Om Eirik

I 2018 ble Eirik kåret til årets foredragsholder av Talerlisten og har senere oppnådd flere nominasjoner. Eirik har også vunnet INMAs “8 minutes konferanse” 3 ganger og blitt nominert som årets taler av ANFO en rekke ganger. Han er en av Norges desidert mest ettertraktede foredragsholdere og konferansierer, og i 2019 holdt han også sin første TEDx talk. Eirik er kjent for å være engasjerende og inspirerende og snakker om fremtiden og om hvordan teknologi former og påvirker oss mennesker, våre organisasjoner og det samfunnet vi er en del av. 

Som formidlingstrener er Eirik spesielt opptatt av engasjement. Gjennom foredrag fylt av engasjement og lidenskap vil han garantert inspirere. Som foredragsholder er målet hans alltid å inspirere og pirre nysgjerrigheten til så mange som mulig i mitt publikum. 

Foredrag

25-45 min

Ved å være oppriktig lidenskapelig opptatt av det du snakker om, smitter det over på publikum. I tillegg kan bruke både deg selv og presentasjonen for å bygge oppunder både ditt budskap og lidenskap. I dette foredraget viser jeg hvordan jeg bruker historier, humor, intensitet og engasjement for å skape en opplevelse på scenen folk sent vil glemme.

Workshop

1-3 dager

En workshop for grupper hvor vi fokuserer på hvordan vi kan løfte foredraget for å skape mer engasjement. Gjennom en eller to gruppesamlinger blir det inspirasjon og tips og triks. Sammen jobber vi med WOW-titler, struktur og ikke minst tips og råd til forberedelser og øving. Etter fellessamling(en) gjennomføres “en til en” møter på en time med alle deltagerene.

Innhold:

  • Inspirasjon, tips og råd
  • Hvordan skape en tittel som inspirerer
  • Enkel struktur er ofte det beste
  • Hvordan forberede deg
  • En-til-en sesjoner

En-til-en coaching

Skal du holde foredrag på en konferanse og ønsker å gjøre det så bra som overhodet mulig? Sammen med meg går vi gjennom 4 steg for å forberede deg til den store dagen.

  • Presentasjon og historien
  • Gjennomgang av foredraget og regi
  • Gjennomgang med feedback
  • Generalprøve med publikum og evnt. film

Send en forespørsel

Fortell oss hva henvendelsen gjelder, så svarer vi deg ved første anledning.