Helene Abrahamsen

Helene Abrahamsen

Improvisatør, foredragsholder & formidlingstrener

#spontanitet

Om Helene

Helene er en av Norges beste improvisatører og medgründer og medlem av velkjente Det Andre Teatret. Hun er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo og har flere års erfaring fra spesialisthelsetjenesten. Helene er åpen, nysgjerrig og jobber for at du som formidler skal føle deg trygg og tørre å by på akkurat det som er unikt ved deg. 

Som Formidlingstrener er Helene spesielt opptatt av spontanitet. Å frigjøre seg fra manus og gripe mulighetene som er rundt deg, er ofte sett på som det øverste nivået av muntlig formidling. Her er Helene helt rå! Gjennom inspirerende ideer og morsomme øvelser bringer hun frem leken og gleden hos deg som deltaker.  

Foredrag

Det oppstår stadig uventede situasjoner vi ikke kan kontrollere – mikrofonen virker ikke, powerpointen vises ikke som den skal, noen i publikum har en fæl hoste som stadig gjør seg gjeldende.

I dette foredraget belyser Helene hvilke mentale mekanismer og psykologiske prosesser som kan hindre oss i å ta sjanser og prøve nye ting, samt hvordan man kan utfordre seg selv på dette. 

Med sin kompetanse som psykolog og som en av Norges beste improvisatorer kombinerer hun fagkompetanse med inspirasjon og gir et engasjerende og morsomt foredrag. 

Workshop

Lær å bli mer spontan!

Å kunne ta ting på sparket, håndtere det uventede, være til stede her og nå – egenskaper som vil hjelpe deg til å minske stress og bli en bedre formidler.

I workshopen jobber vi med enkle, lærerike og morsomme øvelser som hjelper deltagerne til å oppdage sin egen spontanitet. Helene kombinerer sin årelange erfaring som improvisatør og psykolog til å belyse temaer som at det ikke er farlig å gjøre feil, å bruke det som dukker opp til egen fordel og å være til stede i øyeblikket.

Ikke bare blir læringen erfaringsbasert slik at det virkelig kan feste seg, det er også veldig, veldig gøy! Vi kan love mye latter og glede i tillegg til nye oppdagelser. 

Send en forespørsel

Fortell oss hva henvendelsen gjelder, så svarer vi deg ved første anledning.