Mads Hadler

Komiker, edutainer & formidlingstrener

#humor

Om Mads

I over 10 år har Mads Hadler jobbet profesjonelt som komiker. Ut over å være en av de aller mest ettertraktede komikerne på bedriftsmarkedet i Norge, skriver Mads tekster, gjør skjult teater, er konferansier og coacher andre i å bli bedre på scenen. Han er fast konferansier på Latter, Aker Brygge og har vært å se på Latter Live på NRK i tre sesonger. Ikke veldig overraskende er spesialisttemaet til Mads derfor humor. 


Med bakgrunn som industridesigner, relasjonsterapeut og høgskolelektor er han en glimrende formidler og pedagog både som foredragsholder og som coach. Mads er opptatt av at humor og formidling må komme naturlig fra den som står på scenen. Det finnes mange verktøy men bare én fasit som er riktig for deg. Mads hjelper deg å finne din måte og gjøre deg tryggere foran publikum.Og så skal du selvfølgelig få med deg verktøyene også, da. 

Foredrag

45 minutter

Et humorforedrag om å ikke prøve å være morsom. De fleste som går opp foran et publikum og prøver å være morsomme vil feile. Det handler ikke om å være morsom, men om å ha det gøy med det du har forberedt. Det er din energi som smitter over på publikum. Foredraget gir deg både verktøyene til hvordan skrive og tenke morsomt, og tipsene du trenger for å ha det gøy foran et publikum og å finne mer humor i livet generelt. 

Dette er et edutainmentforedrag med en god blanding av konkrete verktøy og humor i eksempler og i leveransen, og kan fint være «det underholdende bidraget» på konferansen eller en del av det faglige. 

En-til-en coaching

Mads tilbyr en-til-en coaching både digitalt eller ansikt til ansikt. Som en-til-en formidlingstrener er Mads opptatt av deg som utgangspunkt og å finne din unike stil som formidler. Sammen finner dere ut hva ditt mål er, hva du ønsker hjelp med og hvordan du foretrekker å bli ledet dit. Mads er god på å tilpasse seg og ikke redd for å være direkte eller utfordre deg om det er det som trengs. 

Dette er et tilbud som passer helt fra deg som gjerne skulle ønske du turte å formidle på din måte, til deg som er profesjonell og bare ønsker en oversikt over egen utstrekking eller finpussing av verktøy.

Send en forespørsel

Fortell oss hva henvendelsen gjelder, så svarer vi deg ved første anledning.