Trump er en historieforteller

Det var kanskje ikke det du ønsket å høre? Men, det er sant. Spørsmålet er heller om du ønsker å være en slik historieforteller som Trump er. Valget er ditt.

Akkurat nå lever helte-historien i USA, og det i beste velgående. Biden er helten som skal gjenopprette ro og orden, og Trump er fienden som hindrer Biden sin plass i det hvite hus. Og du og jeg lurer på om det gode eller onde vil seire.

Trump lytter, følger nøye med på alt som skjer og dernest bruker han informasjonen til å tvitre, alt med et forsøk på styre narrativet.

«De som har et behov for å styre narrativet har ofte noe å skjule», sa min bransjekollega Mads Hadler. Akkurat i det budskapet ligger poenget.

I Bedre Formidler filosofien er ikke kontroll av narrativet fokuset, det er transparents, ærlighet og det å stå i din egen sannhet. Å kontrollere er motsetningen.

Når sto du sist foran et kamera eller på en scene og følte deg fri til å snakke akkurat som deg? Og du allikevel leverte på det budskapet du ønsket å formidle slik at mottakeren tok i mot? Når klarte du å formidle budskapet gjennom å være deg selv i den rollen du har?

Det er det som er Bedre Formidler.

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev