Vær en løve!

Hvorfor? Fordi DU er historien.

La meg forklare.

Enhver organisasjon, bedrift og også individer har en grunnleggende filosofi. Det samme har vi i Bedre Formidler – Den heter «Vær en løve» eller «vær en løvinne». Men hvorfor «VÆRE» og ikke bare LÆRE og ØVE?

Fordi å VÆRE er kjernen – det er du som ER historien og publikum merker om du ER deg selv eller ikke, og det gjør du også. Selvfølgelig så må du LÆRE, øke kunnskapsnivået både om hva de beste formidlerne gjør og hva forskningen sier er mest effektivt. Du må også ØVE og øve mye.

Enhver kursholder vil lære deg verktøy og få deg til å øve, og det er også helt riktig. Men, det de færreste vil fortelle deg er at «å VÆRE» er det aller viktigste, og vise deg veien innover. Reisen til både å finne den beste formidleren utgaven av deg selv og din stil går innover, ikke utover.

Hvem er jeg? Hva gjør meg trygg? Hva gjør meg usikker? Dette er noen spørsmålene du må både stille og arbeide deg gjennom for å kunne «være deg selv å finne din egen stil». Det å kunne «stå i sin egen sannhet», som noen så vakkert sa en gang, der ligger nøkkelen og ditt gjennombrudd.

Begynn reisen innover. Vi hjelper deg gjerne.

Husk, DU er historien.

VIL DU BLI EN BEDRE FORMIDLER?

Bli en del av vår faglige sirkel!

Fagstoff rett i innboksen Motta gode tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev