Jan Svaheim

#autentisitet

For 20 år siden opplevde Jan bunnen av dårlig kommunikasjon, kultur og frykt på arbeidsplassen. Dette fikk han til å søke etter «hemmeligheten bak en god formidler»? Hva sier og gjør det beste for å overbevise, og positivt påvirke sine kunder, ansatte og kollegaer?

Jon Ensor

#karisma

Helt siden året 2000 har Jon levd av å underholde som magiker og edutainer. I november 2019 fikk han også sitt gjennombrudd som foredragsholder og formidlingstrener. I sin TEDx talk snakket han om temaet han har utøvd i over 20 år, et tema som har gjort han til en av Nord-europas mest ettertraktede underholdere. 

Mads Hadler

#humor

I over 10 år har Mads Hadler jobbet profesjonelt som komiker. Ut over å være en av de aller mest ettertraktede komikerne på bedriftsmarkedet i Norge, skriver Mads tekster, gjør skjult teater, er konferansier og coacher andre i å bli bedre på scenen. Han er fast konferansier på Latter, Aker Brygge og har vært å se på Latter Live på NRK i tre sesonger. Ikke veldig overraskende er spesialisttemaet til Mads derfor humor. 

Eirik N. Hansen

#engasjement

I 2018 ble Eirik kåret til årets foredragsholder av Talerlisten og har senere oppnådd flere nominasjoner. Eirik har også vunnet INMAs “8 minutes konferanse” 3 ganger og blitt nominert som årets taler av ANFO en rekke ganger. Han er en av Norges desidert mest ettertraktede foredragsholdere og konferansierer, og i 2019 holdt han også sin første TEDx talk.

Christine Calvert

#tekst

De aller fleste av oss skriver mye. Vi lager presentasjoner, skriver notater og e-poster, holder taler for ansatte og skal formidle komplekse problemstillinger slik at alle forstår.Når du skriver, skal hvert ord kjempe for livet. Skriving er et håndverk, og alle kan bli flinkere til å skrive.

Gode tekster kan bygge opp og bryte ned. Tekster kan løfte, engasjere og provosere. Velskrevne, tydelige tekster gir en bedre bunnlinje og mer moro på jobb.

Helene Abrahamsen

#spontanitet

Helene er en av Norges beste improvisatører og medgründer og medlem av velkjente Det Andre Teatret. Hun er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo og har flere års erfaring fra spesialisthelsetjenesten. Helene er åpen, nysgjerrig og jobber for at du som formidler skal føle deg trygg og tørre å by på akkurat det som er unikt ved deg. 

Som Formidlingstrener er Helene spesielt opptatt av spontanitet. Å frigjøre seg fra manus og gripe mulighetene som er rundt deg, er ofte sett på som det øverste nivået av muntlig formidling. Her er Helene helt rå! Gjennom inspirerende ideer og morsomme øvelser bringer hun frem leken og gleden hos deg som deltaker.