Våre tjenester

“I en verden fylt med like produkter og tjenester vinner de som evner å engasjere”.

For å bygge din kompetanse tilbyr vi de aller råeste trenerne med relevant erfaring for akkurat det du og dine står ovenfor. Vi trener ledere, selgere, markedsføre, HR og team som ønsker å bli tryggere og bedre formidlere.

Velg først om du ønsker ekspert foredrag, workshop/kurs eller en-til-en trening. Deretter ta en titt på hver profil som har sin unike tilnærming for å bistå deg og din organisasjon. Er du usikker på hvem du bør velge? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. 

Er du og ditt team en av de som hver dag presenterer ideer og budskap, både intern og eksternt ovenfor markedet og kunder? Vi tilbyr både introduksjon-, oppfriskning- og avansert utviklings workshops.

Er du f.eks nysgjerrig på som hva de beste fokuserer på, hva de sier, hvordan de bygger troverdighet og hvordan de bruker visuelle hjelpemidler? Svaret finner du ene og alene ikke i presentasjonsteknikk. 

“Ikke en hær i verden kan stoppe en idé når nok mennesker er overbevist”. Sitat ukjent.

Svaret ligger i et samspill mellom det verbale (hvilke ord du velger), vokale (hvordan du bruker stemme), visuelle (hvordan du bruker det visuelle som kroppspråk og hjelpemidler) og det vitale (Hvordan du bruker din unikhet og stil som formidler). 

Bedre Formidler hjelper deg til å bli helt rå på presentasjon!

Vi tilbyr felles workshop og individuell trening til deg som skal på scenen.

De aller beste formidlerne evner å engasjere, inspirere og overbevise fra både små og store scener. Gevinsten i å formidle med trygghet og engasjement fra scenen er langt større enn det de fleste tenker over. Dette gjelder om du som ansatt skal presentere på en fagdag, eller din tale til folket som Direktør.

For de fleste er det tilknyttet mye spenning og nervøsitet rundt en opptreden på scene, noe som ofte kan ødelegge. Hva er det de beste og profesjonelle gjør for å forberede seg? Hvordan takler de nervøsitet? Hvordan husker de hva de skal si uten notater? Hvordan jobber de i forkant av sin opptreden?

Bedre Formidler hjelper deg til å bli helt rå på scenen!

Vi tilbyr trening for deg som ønsker å lykkes på skjerm.

Å presentere, være programvert eller holde foredrag fra hjemmekontor eller i studio har én fellesnevner: Kamera! Spesielt etter Covid har mange fått kjenne på utfordringene med å presentere foran kamera. Mange har gjort det, men få mestrer det så godt som de har mulighet til. Å formidle så du kommer gjennom kameralinsa har mye med å bli komfortabel med det som naturlig kjennes veldig unaturlig. De beste på kamera er mestere på visualisering, fokusere og hente energien innenfra. Det krever trening.

Hvilket presentasjonsverktøy kan eller bør du bruke? Hvilke digitale verktøy finnes for å skape engasjement? Hvordan skal du fokusere og hente energien fra innsiden?

Bedre Formidler hjelper deg til å bli helt rå på kamera!

Vi tilbyr trening til deg som skal engasjere publikum i sal og kamera, samtidig.

Etter covid har etterspørsel etter hybrid arrangement virkelig skutt fart. «Hybrid» betyr at du som formidler skal både engasjere mennesker i det fysisk og digitale rom, samtidig. Dette kan sies å være en kunst i seg selv da du står ansvarlig for to ulike publikums opplevelser på en gang! Desto mer du mestrer hybrid-presentasjon, desto mer ettertraktet vil du blir som presentatør, foredragsholder og programleder i fremtiden.

Vi har erfaringen både foran og bak kamera for å bistå deg til å skille på hva som er viktig å gjøre og hva som du ikke bør gjøre.

Bedre Formidler hjelper deg til å bli helt rå på hybrid!

Book møte med oss

Kontakt oss i dag om du eller din bedrift ønsker å skille dere ut som de råeste til å formidle i din bransje

  • post@bedreformidler.no
  • 934 27 938
  • Reistadjordet 41, Asker